Om Liselund

Rundt om Liselund

Liselund Demenscenter er et pleje- og Omsorgscenter fra 2009. Centret grænser mod sydøst op mod Plantagevej. Der er indkørsel til centeret fra sydvest ad Liseborgvej, der er skiltet på Liseborgvej ind til Liselund.

Liselund Demenscenter rummer 60 boliger, 50 boliger er faste boliger fordelt på 3 huse. I Lilla hus og Grøn hus er der 40 faste boliger fordelt med 20 faste boliger i hvert hus. I Orange hus er der 14 faste boliger hvoraf 4 boliger er midlertidige pladser. Derudover er der 6 specialiserede pladser i egne rammer, til borgere, der har en dobbeltdiagnose eller der ikke profiterer af at indgå i større sociale sammenhænge.  De 4 midlertidige pladser og de 6 specialiserede pladser er et tilbud til borgerne om et ophold med henblik på aflastning, observation og vurdering af boligform eller som et led i en udredning.

Hovedbygningen  er  bygget  omkring  en åben  motionsgård,  og  rummer  kontorer,  café, medierum,  to  gæsteboliger  til overnatning for pårørende, fælles aktivitetsrum, motionsrum, wellness, den gamle stue,  orangeri samt køkkenfaciliteter.

Sidst opdateret: 28.06.2017